Elköszönünk a márciustól, és várjuk, hogy az április végre meghozza  a tavaszt ! 🙂

Kedvenc könyv :

Marci : Robert. B. Cialdini: Hatás . Márciusban megfogadtam, hogy  a polcon álló hvg-s könyveket szép sorban elolvasom. Ez volt az első, és tetszett. Próbálom beépíteni a hétöznapokba a tanultakat.
Zsófi: Szerencsés volt ez a hónap, négy könyvet is végig tudtam olvasni, mégis a legkedvesebb Frida Füveskönyve volt. Imádtam a stílusát, magát a történetet, na meg persze Frida fan vagyok.

Kedvenc film/sorozat:

Márciusi abszolút kedvenc a Call Me by Your Name volt, ami a zene kategóriát is elviszi a hátán, annyira szép számokkal van tele. Ha még nem láttátok, ajánljuk, Zsófi most kezdi nemsokára majd a könyvet. Ja és mindjárt itt a barackszezon 🙂 (belső poén)
Meg amúgy bírtuk a Lady Bird-öt is 🙂

Kedvenc emlékeink:

  • Boti jógatábora. Ez volt életünk első jógatábora, szóval már emiatt nagyon izgalmas volt, de az, hogy ennyire jól éreztük magunkat ezalatt a három nap alatt, már csak hab a tortán 🙂 (Botit egyébként már “ismerhetitek”az előző hónapok kedvences videóiból, Pumi az ő kutyáit szokta kergetni:)) Jógás kalandjait itt tudjátok követni, már készít videókat is, úgyhogy nincs kifogás, otthon is lehet gyakorolni 🙂
  • Színház : Mundruczó Kornél – Látszatélet

Kedvenc közös helyeink: 

  • Istvánffi Veggie Burger – legjobb sült krumpli ever, és nagyon finom vegán burgerek
  • Margitsziget – 3 hónap kihagyás után Zsófi visszatért a szigetes futáshoz
  • Hajógyári – kutyázások legkedvesebb helyszíne
  • az otthonunk – ebben a hónapban két teljes olyan napunk is volt, amikor nem mozdultunk ki, csak otthon olvastunk, sorozatoztunk, beszélgettünk, tartottunk egy slow hétvégét, ráért a mosás, takarítás. Olyan jó volt, és nagyon érdekes volt a saját bőrünkön megtapasztalni, hogyha jelen vagyunk és lelassítunk, az idő is sokkal lassabban telik, mint egy pörgős hétvégén.

A hónap kedvenc fotói:

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is required

*

I agree