Így szeptember közepén ideje elkészíteni a #bestof sorozat augusztusi részét, ami szinte már nosztalgia ! 🙂

Kedvenc könyv

Zsófi: A Poketnak köszönhetően újraolvastam augusztusban a Pál utcai fiúkat, ami az általános iskola óta egyszer sem került a kezembe, és nagyon jót sírtam a végén 😀  hihetetlen, hogy még mindig mennyire zseni, mennyire hat és egyben mennyire szomorú az is, hogy ez ma már nincs, meg tudjátok ez a grundélmény, persze, ez folyik a csapból is, na de ha tényleg, ha tényleg annyira kellene, pont most kellene nagyon 🙂  (ja, egyébként ha valaki tudja, hogy és mikor lehet lecsapni egy Pál utcai fiúk jegyre a vígbe, pls szóljon, mert úgy érzem az egész ország minimum 5x látta már ezt az előadást, csak én nem, annyira nincs soha jegy rá 😀 )

Nagyon tetszett még az Anne Frank naplójának új kiadása, a képregény. 

Kedvenc film, sorozat:

Ezt a részt most átnevezem kedvenc színházi darabra, ugyanis augusztusban mindkettőnknek mindent vitt a Sztalker Csoportos,  ifj. Vidnyánszkys Woyzeck.
Ennyi erőt, ennyi energiát, te jó ég, tényleg olyan érzés volt, hogy oké, ha most itt, eközben a darab közben halunk meg, az úgy teljesen jó lesz, micsoda megtiszteltetés 😀 El sem tudom képzelni, mennyi meló és egyáltalán kreativitás, rendzserszemlélet, nem tudom én mi kell ahhoz, hogy egy ilyen alapdarabot meglehessen valósítani úgy, hogy az hű is maradjon de közben egy hatalmas mai, aktuál társadalomkritika legyen, aktuális példákkal. A jelmezek pedig, de tényleg, szerintem álmodni sem tudnék ilyet a legszürreálisabb álmomban sem soha, annyira a helyén voltak. Ez egy olyan darab, amit sokkal többet, sokkal több helyen kellene játszani, beülnénk még vagy 100x, hogy minden arcot, mozzanatot, a darab minden szálát feltudjuk venni, annyira ingergazdag. Amit pedig Kovács Tamás alakított benne, well…

Kedvenc album, zeneszám

Zsófi: Rájátszás – Aktmodell

Marci : Bandi a hegyről

Kedvenc helyek, élmények

  • Színház, színház, színház, olyan jó, hogy ilyen sokat tudunk menni mostanában, ilyen zseni darabokra, de tényleg.
  • Utolsó nyári kutyázások
  • Babázások, szuper hogy többször is vigyázhattunk Pannára, egyrészt mert Pannalove, másrészt, az azért elég menő, hogy bíznak bennünk annyira, hogy nyugodt szívvel ránk mernek hagyni egy ilyen cukiságbombát, az meg még menőbb, hogy ilyen szerencsések vagyunk, és kiélhetjük a gyerekezést 🙂
  • Zsófi : elkezdtem személyi edzőhöz járni, miután kiderült sajnos pár nem túl kellemes betegségem, emiatt azért voltak nehezebb napjaink, de cserébe  szuper, szuper segítőt találtam, és imádok járni. Pacsi izomláz.
  • Barátokkal minőségi idő 🙂

Kedvenc képek

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is required

*

I agree